Korpa je trenutno prazna :(

EGO Power+ prenosivi reflektor

Lager: 0.00000
LT1000E

PRENOSIVA ENERGIJA SADA JE JOš SJAJNIJA S mogučnošču podešavanja snage i do 10.000 lumena prenosivo svetlo EGO Power+ najsnažniji je bežični izvor svetla na svetu. Prilagodite jačinu svetla svojim potrebama uz pet podešavanja i uključite režim pojačanja snage za maksimalnu izlaznu snagu. Difuzne, sklopive ploče pružaju meko osvetljenje u 360 stepeni. Izvor svetla se lako […]

Više informacija
Lager: Ne
Cena: 34.200,00 RSD

Opis

PRENOSIVA ENERGIJA

SADA JE JOš SJAJNIJA

S mogučnošču podešavanja snage i do 10.000 lumena prenosivo svetlo EGO Power+ najsnažniji je bežični izvor svetla na svetu.

Prilagodite jačinu svetla svojim potrebama uz pet podešavanja i uključite režim pojačanja snage za maksimalnu izlaznu snagu. Difuzne, sklopive ploče pružaju meko osvetljenje u 360 stepeni. Izvor svetla se lako prenosi i odlaže zahvaljujuči kompaktnoj izvedbi i ugrađenoj ručki. Napunite uređaje i van kuče pomoču ugrađenog USB-A priključka. Ovaj svestrani uređaj savršen je kao ambijentalno ili radno osvetljenje i za osvetljavanje velikih površina.

* Svetlo če svetleti 1 sat jačinom od 10.000 lumena na temperaturi okoline od 25 °C, a zatim još 2 sata na 5. stepenu svetline. Napominjemo da navedeno 1-satno trajanje akumulatora zavisi od temperature okoline. U hladnijem okruženju trajanje rada u režimu pojačanja snage („Boostâ€) biče duže, dok če u toplijem okruženju u istom režimu biti krače.

Tehnične specifikacije

STEPEN SVETLINE 1
SVETLOSNI FLUKS/ SVETLINA
(4 PLOČE KOMBINOVANO)
600 lm
PRIBLIŽNO TRAJANJE*
(4 PLOČE S AKUMULATOROM
EGO 510,0 Ah, 56 V)
36 sati
MASA (BEZ AKUMULATORA) 4,3 kg
GARANCIJA ZA KUĆNU UPOTREBU 5 godina
GARANCIJA ZA PROFESIONALNU
UPOTREBU
1 godina

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

Opširnije


Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief