Korpa je trenutno prazna :(


Naši Professional-X alati su dizajnirani da budu lakši, duže traju i imaju manje vibracija, tako da možete duže da radite udobno.

Opširnije

Poboljšajte svoju kolekciju EGO platforme proizvodima za životni stil kao što su ventilatori za zamagljivanje i prenosiva svetla. Sve su kompatibilne sa svim EGO ARC Lithium™ baterijama.

Opširnije

Snaga kao nijedna druga Zero Turn kosačica na tržištu. Peak Power+ tehnologija obezbeđuje snagu i performanse benzina bez buke, dima i isparenja. Fleksibilno iskustvo košenja sa LCD interfejsom, uključujući tri režima vožnje. Iskusite moć bez ograničenja.

Opširnije

Zamenska glava navoja, sečivo kosilice, lanac motorne testere, zaštitne naočare – sve da vaše EGO iskustvo bude još bolje.

Opširnije

EGO tehnologija baterija 56V ARC Lithium™ je jedinstvena i vodeća u industriji i donosi nove prekretnice u performansama. Pruža pouzdanu snagu kad god vam je potrebna za obavljanje zahtevnih poslova. Keep-Cool tehnologija, sa druge strane, obezbeđuje dug životni vek svake ćelije i rad u ekstremnim uslovima.

Opširnije

Očistite teški, mokri sneg sa jedinim baterijskim ventilatorom za sneg koji poseduje PEAK POWER tehnologiju ™; kombinuje snagu više ARC litijumskih baterija™ istovremeno. Snaga je zagarantovana.  

Opširnije

Rešite sve svoje projekte sa EGO POWER+ višenamenskim alatima. Multifunkcionalni EGO POWER+ sistem pokreće nekoliko alata. Kombinujte različite alate i posao ćete obaviti brzo i lako.  

Opširnije

Nije bitno da li treba da isečete celo drvo ili samo nekoliko grana – naše testere neće imati problema.

Opširnije

Uključite velike grmove sa prvim bežičnim trimerom za živu ogradu kapaciteta većeg od 2,50 cm.

Opširnije

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief