Korpa je trenutno prazna :(

Najnaprednija tehnologija u industriji

Naša patentirana 56V ARC Lithium™ tehnologija uključuje inovativni dizajn, inteligentno upravljanje napajanjem i revolucionarnu tehnologiju hlađenja za neverovatnu snagu i performanse.

An EGO Power+ 56V ARC Lithium™ Ion battery, powered on.

Broj. 1 u baterijskoj tehnologiji

Na temelju snage, performansi, izdržljivosti i vrednosti, EGO platforma je ocenjena #1 na temelju mišljenja korisnika i stručnjaka.

An EGO Power+ 56V ARC Lithium™ Ion battery, powered on.
Inovativni dizajn daje EGO POWER + baterijama prednost pred konkurencijom
Naša patentirana tehnologija čini EGO POWER + litij-ionsku bateriju najnaprednijom u industriji.
EGO Power+ 56V ARC Lithium™ Ion battery schematic
Otporan dizajn
Naš dizajn je zapečaćen i otporan na udarce, štiteći bateriju od padova i vremenskih nepogoda. To osigurava najviši nivo performansi i trajnosti.
Inteligentno upravljanje potrošnjom
Inteligentno upravljanje napajanjem - naša tehnologija nadzire i optimizira svaku pojedinačnu baterijsku ćeliju kako bi se povećala snaga, performanse i vrijeme rada. 3P prednost
EGO je jedini visokonaponski baterijski sistem koji koristi treći paralelni red ćelija. Ovaj inovativni "3P" dizajn ravnomerno raspoređuje energiju po redovima tako da naša baterija može izdržati i najzahtevnije uslovima - i pružiti bolje performanse.
Tehnologija Keep-Cool ćelija
Svaka baterijska ćelija EGO POWER + okružena je revolucionarnim materijalom s promenom faze koji uklanja toplinu. U kombinaciji s našim patentiranim dizajnom ARC Lithium™, ovo sprečava pregrejavanje baterije i održava vašu opremu, duže rade punom snagom.

Bolja tehnologija donosi nevjerojatnu snagu

SVE BATERIJE NAPAJAJU SVE ALATE

Uz pogodnost univerzalne kompatibilnosti baterija, možete koristiti bateriju bilo koje veličine za bilo koji alat iz linije EGO POWER +.

Najbolja garancija u industriji

EGO nudi najnapredniju baterijsku tehnologiju koja daje ili premašuje snagu benzina - sve bez isparenja, buke i dima.

Snaga i performanse benzinca

Patentirana EGO tehnologija povećava snagu i vreme rada. Vremena punjenja koja su vodeća u industriji vraćaju vas na posao za samo 25 minuta.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief