Korpa je trenutno prazna :(

EGO Power+ 107 cm T6 traktorska baterijska kosačica (bočno izbacivanje)

Lager: 7.00000
TR4201E

*Kada kupite ovu kosačicu, dobijate besplatno bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah. POKOSITE VIŠE SA JEDNIM NAPLATOM Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažna dvostruka sečiva i čelična ploča za kompresiju obezbeđuju robustan rad kosilice efikasnim sakupljanjem trave u rezervoar za travu na zadnjoj […]

Više informacija
Lager: Da
Cena: 659.880,00 RSD

Opis

*Kada kupite ovu kosačicu, dobijate besplatno bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah.

POKOSITE VIŠE SA JEDNIM NAPLATOM

Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažna dvostruka sečiva i čelična ploča za kompresiju obezbeđuju robustan rad kosilice efikasnim sakupljanjem trave u rezervoar za travu na zadnjoj strani kosilice ili brzim bočnim bacanjem. Centralni LCD kontrolni ekran je postavljen na kontrolnu tablu, što olakšava podešavanje brzine vožnje i noževa. Bluetooth veza omogućava korisniku da prati rad mašine.

Predstavljamo najnoviju EGO kosilicu sa baterijom od 56 volti za efikasan i ekološki prihvatljiv rad. Ova kosilica je opremljena konektorom za bateriju sa više portova koji obezbeđuje kompatibilnost sa različitim modelima EGO baterija za duže vreme rada. Kontrola je na dohvat ruke sa upravljačem koji omogućava lako manevrisanje tokom košenja.

Sa raznim opcijama košenja, uključujući bočno pražnjenje za efikasno upravljanje travom, ova kosilica pruža fleksibilnost za različite potrebe nege travnjaka. Njegove dvostruke oštrice obezbeđuju efikasno košenje, a 12 visina košenja omogućavaju precizno podešavanje za postizanje željene dužine trave. Pored toga, sa funkcijama kao što su izbor režima vožnje i podesiva podešavanja brzine, imate potpunu kontrolu nad košenjem.

Dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost, ova kosačica ima IPKS4 ocenu vodootpornosti, što osigurava da će nastaviti kositi u spoljašnjim uslovima. Nudi brzinu napred do 9,6 km/h i brzinu unazad do 4,8 km/h, omogućavajući brzo i efikasno košenje. Visina košenja je od 2,5 do 10 cm, što odgovara različitim dužinama trave i tipovima terena.

Sa dimenzijama 1860 k 1090 k 1350 mm, ova kosačica pruža široku pokrivenost dok je dovoljno kompaktna za lako skladištenje. Sa težinom od 182 kg, obezbeđuje stabilnost tokom rada bez gubitka agilnosti. Uz 5-godišnju garanciju za privatnu upotrebu i 1-godišnju garanciju za profesionalnu upotrebu, možete verovati u kvalitet i pouzdanost ove kosilice.

Komplet uključuje samu kosilicu, zajedno sa kompletom za malčiranje za raznovrsne mogućnosti košenja i punjačem od 1600 V za brzo i praktično punjenje baterije. Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni pejzažista, ova EGO kosilica je vaše rešenje za efikasno održavanje travnjaka bez napora.

Tehnične specifikacije

VOLTAGE 56V
KONEKTOR ZA BATERIJE Multiport
KONTROLA Kontroler
MOGUĆNOSTI SEČANJA Bočno izbacivanje
BROJ SEČIVA Dva
BROJ VISINA KOŠENJA 12
VEŠANJE SEDIŠTA Ne
IZBOR REŽIMA VOŽNJE Da
IZBOR BRZINE VOŽNJE Da
IZBOR BRZINE REZANJA Da
IP KLASA IPX4
BRZINA NAPRED (km/h) do 9,6
BRZINA NAZAD (km/h) do 4,8
VISINA KOŠANJA (cm) 2,5-10
DIMENZIJE D x V x Š (mm) 1860x1090x1350
TEŽINA 182 kg
GARANCIJA ZA PRIVATNU UPOTREBU 5 godina
GARANCIJA ZA PROFESIONALNU UPOTREBU 1 godina
KIT Kosilica, set za malčiranje, punjač 1600V

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

OpširnijeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief