Korpa je trenutno prazna :(

EGO Power+ visokotlačni čistač komplet

Lager:
HPW2000E-K2757

MOĆ IZVRŠAVANJA TEŠKIH ZADATAKA ČIŠĆENJA Nova inovativna EGO mašina za pranje pod pritiskom kombinuje teške zadatke čišćenja sa najboljim trajanjem baterije na tržištu. Novi i jedinstveni čistač visokog pritiska omogućava efikasno i brzo čišćenje bez kabla koji može da vas ometa prilikom čišćenja automobila, fasade, puta ili nečeg sličnog. Dizajniran je sa tehnologijom dvostrukog porta, […]

Više informacija
Lager: Ne
Cena: 167.880,00 RSD

Opis

MOĆ IZVRŠAVANJA TEŠKIH ZADATAKA ČIŠĆENJA

Nova inovativna EGO mašina za pranje pod pritiskom kombinuje teške zadatke čišćenja sa najboljim trajanjem baterije na tržištu.

Novi i jedinstveni čistač visokog pritiska omogućava efikasno i brzo čišćenje bez kabla koji može da vas ometa prilikom čišćenja automobila, fasade, puta ili nečeg sličnog. Dizajniran je sa tehnologijom dvostrukog porta, što znači da možete kombinovati dve baterije za još duže čišćenje. Ima točkove i ručku za lakši transport, a pre svega za lakše skladištenje. Čak je i sama ručka napravljena s obzirom na korisnika, jer pokazuje koliko je baterije ostalo čistaču, a snaga čišćenja se takođe može kontrolisati na ručki. Uključena su i 4 dodatka koje možete lako zameniti.

Prvi je turbo nastavak, koji, kao što ime kaže, ima najjači pritisak, pa preporučujemo da ga koristite samo na tvrdim podlogama. Drugi nastavak je produžetak od 15 stepeni koji je idealan za cigle, beton, zidove, popločavanje i metalne površine. Treći ima 25 stepeni i idealan je za čišćenje čamaca, traktora i automobilskih guma. Ovo poslednje je 40 stepeni, što se preporučuje za pranje automobila i za čišćenje osetljivih površina.

Komplet uključuje dve baterije od 7,5 Ah i punjač CH7000E.

Tehnične specifikacije

MAKSIMALNI PRITISAK 135 bar / 2000 psi
MAKSIMALNI PROTOK 390 L/H
TEŽINA 15 kg
MLAZNICE Turbo, 15º, 25º, 40º, ispiranje
DODATNA OPREMA Uključeni: cev za dovod i filter, plus pištolj za aktivnu penu
PRODAJE SE POSEBNO Premium pištolj za aktivnu penu
GARANCIJA PRIVATNOSTI 5 godina
GARANCIJA ZA PROFESIONALCE 1 godina
KIT 2x baterija 7.5Ah i CH7000E

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

OpširnijeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief