Korpa je trenutno prazna :(

Više portni 1600W polnilec

Lager: 2.00000
CHV1600E

NAPUNITE 6 PRENOSIVIH AKUMULATORA EGO U ISTO VREME Punjačka kutija s više priključnih mesta EGO Professional istovremeno puni bilo kojih šest prenosivih akumulatora EGO – savršeno za profesionalne korisnike. Višenamenski punjač, montiran na zid radi udobnosti, radi u kombinaciji sa punjačkom stanicom CHU6000 i trimerom Z6. Za upotrebu jednostavno priključite kabl u punjačku stanicu ili […]

Više informacija
Lager: Da
Cena: 38.900,00 RSD

Opis

NAPUNITE 6

PRENOSIVIH

AKUMULATORA EGO

U ISTO VREME

Punjačka kutija s više priključnih mesta EGO Professional istovremeno puni bilo kojih šest prenosivih akumulatora EGO – savršeno za profesionalne korisnike.

Višenamenski punjač, montiran na zid radi udobnosti, radi u kombinaciji sa punjačkom stanicom CHU6000 i trimerom Z6. Za upotrebu jednostavno priključite kabl u punjačku stanicu ili direktno u trimer Z6.

Ovaj punjač vam pruža snagu za punjenje do šest EGO baterija istovremeno. Inteligentno upravljanje snagom znači da će prvo locirati bateriju sa najnižim nivoom napunjenosti kako bi je izjednačio sa ostalim baterijama, a zatim će sve baterije puniti istom brzinom. Najbrži punjač u industriji će u potpunosti napuniti 4 x 10 Ah baterije za samo 2 sata - što je četiri puta brže od konkurencije. Sistem aktivnog hlađenja ventilatora podržava brzo punjenje bez pregrevanja, a zidna montaža omogućava da vaša šupa ili podovi u garaži ostanu uredni, jer eliminiše potrebu za pokretanjem više punjača istovremeno. Od najmanjih 2,5 Ah do najvećih 12,0 Ah baterija, možete napuniti sve EGO Power+ baterije. Bilo koja veličina baterije je pogodna za Z6 ili punjačku stanicu, pa će vreme punjenja zavisiti od kapaciteta baterija koje punite.

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

OpširnijeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief