Korpa je trenutno prazna :(

Mobilna stanica za punenje KIT (komplet)

Lager: 3.00000
CHU6000-K0004

NAPUNITE 6 PRENOSIVIH AKUMULATORA EGO U ISTO VREME Punjačka kutija s više priključnih mesta EGO Professional istovremeno puni bilo kojih šest prenosivih akumulatora EGO – savršeno za profesionalne korisnike sa punjačem CHV1600E. Punjačka stanica ima inteligentno upravljanje potrošnje energije, što znači da prvo puni baterije sa najnižim nivoom napunjenosti, a zatim sve baterije istovremeno puni […]

Više informacija
Lager: Da
Cena: 100.200,00 RSD

Opis

NAPUNITE 6

PRENOSIVIH

AKUMULATORA EGO

U ISTO VREME

Punjačka kutija s više priključnih mesta EGO Professional istovremeno puni bilo kojih šest prenosivih akumulatora EGO – savršeno za profesionalne korisnike sa punjačem CHV1600E.

Punjačka stanica ima inteligentno upravljanje potrošnje energije, što znači da prvo puni baterije sa najnižim nivoom napunjenosti, a zatim sve baterije istovremeno puni brzinom koja će ih dovesti do potpune napunjenosti. Punjenje 6 x 10 Ah baterija traje samo 3 sata uz korišćenje punjača snage 1600 W. Možete istovremeno napuniti do šest EGO 56 ARC litijumskih baterija. Može se koristiti direktno sa profesionalnim punjačem EGO CHV1600E ili sa brzim punjačem EGO 550W u kombinaciji sa adapterom za punjenje ACA1000 EGO. Punjačka stanica ima prostor za šest baterija i dodatni deo za skladištenje. Poklopac pomaže u zaštiti od vremenskih uticaja, tako da možete biti mirni čak i ako vas zatekne kiša. Punjačka stanica ima točkove što je čini izuzetno jednostavnom za premeštanje. Vreme punjenja kada se koristi sa CHV1600E za baterije 6 x 10 Ah je procenjeno na 3 sata.

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

OpširnijeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief